Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına karşı güvende sürdürmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların hayat eminğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıkan yamanın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman bir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Aynı zamanda kaçış yolu koskocamanliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı degajeliği 120 cm’ den daraç olanaksız.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan gestaltlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve ülke kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına münasebet olan sonuçsuz temizışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu hatmızda;

Bina sahipleri, yöneticileri yahut yangın güvenliğinden mesul eşhas adidaki Yangın Kapısı Denetleme Kılavuzunu çok kıymettar bulabilir.

 Kuruluşnın hissedar merdivenlerinin yangın ve başka müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Peşi sıra Yangın Çıkış Kapısı projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş verişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page